Een Influencers Marketing Agency zoals Juulr is speciaal gericht op het opzetten van Influencer campagnes op diverse social media sites. Mensen met een aanwezigheid op deze sites (lees: een ingebouwd publiek welke zij ook weten te raken) kunnen ingezet worden om de bekendheid van bedrijven of nieuwe producten te vergroten. Dit is een relatief nieuwe methode, maar de effectiviteit hiervan moet niet onderschat worden. Zeker wanneer er op de site een optie is om content te delen, vergroot dit de kans op mond-tot-mond reclame. Hierdoor kan promotie voor jouw bedrijf of product ver reiken. Eén van de sites die veel gebruikt wordt voor Influencer Marketing is Instagram. Wat moet je jezelf hier precies bij voorstellen?

Instagram Influencer Marketing om de naamsbekendheid te vergroten

Ben je een nieuw bedrijf of wil je een nieuwe doelgroep aanboren? Dan wil je natuurlijk de kracht van jouw merk vergroten. Een hogere mate van naamsbekendheid zorgt er niet alleen voor dat meer mensen bekend zijn met jouw bedrijf, maar het leidt er tevens toe dat mensen eerder geneigd zijn voor jou te kiezen. Dit heet het mere exposure effect, louter door bekender met jouw bedrijf te zijn in vergelijking met concurrenten zal de doelgroep eerder voor jou kiezen. Instagram Influencer Marketing kan je hier bij helpen, bijvoorbeeld door jouw logo te tonen op een foto. Voor de promotie van een nieuw logo is een visueel medium ideaal. Ook een leuke rondleiding door jouw bedrijf kan perfect visueel weergegeven worden door een Influencer op Instagram. Ook louter het benoemen van de naam van het bedrijf in een korte video kan een effect opleveren.

Instagram Influencer Marketing om een nieuw product te promoten

Het fijne aan Influencer Marketing is dat het veelzijdig is. Wat jouw promotiebehoefte ook is, deze vorm van marketing kan er aan voldoen. Dit maakt het zo’n interessante optie voor menig bedrijf. Ook een nieuw product dat net op de markt gebracht is kan gepromoot worden op Instagram. Denk aan een model met een groot publiek dat poseert met één van jouw producten. Maar ook een lifestyle coach kan jouw producten aanraden. Het is maar net wat bij het product past. Een Influencer Marketing Agency zoals Juulr scout Influencers die ook daadwerkelijk bij jouw bedrijf passen, zodat de promotie optimaal zal zijn.

Instagram Influencer Marketing om jouw nieuwe vestiging te promoten

Het fijne aan het social media platform Instagram is de nadruk op visuals. In plaats van de droge tekst van een tweet zien mensen wat deze Instagrammers bezig houdt. Dit biedt vele mogelijkheden op het gebied van marketing, zoals wanneer je een nieuwe vestiging aan de man tracht te brengen. Een foto van de locatie of een rondleiding kunnen leuke manieren zijn om het bedrijf op de Instagram account van de Influencer te representeren.

Juulr staat voor je klaar

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Instagram Influencer Marketing voor jou in huis heeft? Dan ben je bij Juulr aan het juiste adres. Juulr is gespecialiseerd in het opzetten van Influencer campagnes. Daarnaast kun je via de site van Juulr tevens zelf aan de slag met het opzetten van Influencer campagnes aan de hand van gebruiksvriendelijke tools.

Bron: Influencer Marketing Bureau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *