Alle afleiding in de huidige maatschappij kan leiden tot een streven om jezelf op de gemakkelijkste taken te concentreren. Of het nu de afleiding is van social media of artikelen op Yahoo, de situatie blijft onveranderd. Gelukkig kun je verschillende goede, gezonde supplementen voor je hersenen vinden, die je kunnen helpen in de strijd om mentale focus te krijgen.

 

Phosphatidyl Serine: Phoshpatidyl Serine speelt een belangrijke rol bij de verbetering en de stabiliteit van de celmembranen. Bovendien werkt dit supplement om de metabolische afbraak van glucose te verrijken, de dopamine-afgifte te verbeteren en de productie van acetylcholine te verhogen.

In het kort, Phosphatidyl Serine is een supplement van superieure kwaliteit dat werkt om de gezondheid en de prestaties van de hersenen te verbeteren, wat de focus en het herinneringsvermogen verhoogt.

 

Schizandrol-A: Schizandrol-A is relatief nieuw op de markt van supplementen. Dit unieke supplement is afkomstig van een gedehydrateerde vrucht genaamd Schizandra Chinesis. Schizandrol-A werkt door het verhogen van de aanmaak van dopamine en dopac; vandaar dat het de stemming verbetert en het de werkcapaciteiten van de neurotransmitters een boost geeft.

Als gevolg van de goede effecten op de hersenen is Schizandrol-A één van de meest effectieve supplementen op de markt voor het versterken van de concentratie.

 

L-Glutamine: L-Glutamine is een belangrijk aminozuur dat door ons hele lichaam wordt aangetroffen, vooral in de hersenen. Een tekort aan deze stof veroorzaakt ernstige vermoeidheid en geestelijke kwalen. Het is heel gebruikelijk om lage glutamineniveaus op te merken bij jongeren met ADHD – het verhogen van L-Glutamine is een veelgebruikte, natuurlijke ADHD-behandeling. Voordelen van goede en verhoogde L-glutamine niveaus (zoals het betrekking heeft op de hersenen) bevatten een verbetering van het geheugen, de focus, het kritisch denken en de alertheid.

 

Ginkgo Biloba: verkregen uit de oudere overlevende boomsoorten die ontdekt zijn door de mensheid, wordt dit Chinese botanische kruid al duizenden jaren voor medische doeleinden gebruikt. Ginkgo Biloba functioneert door de oxygenatie van de hersenen te vergroten. Dit verbetert op zijn beurt ook het geheugen, de focus en ook het zicht. Ginkgo Biloba heeft ook fantastische anti-oxidant kwaliteiten, die voordelen op de lange termijn en bescherming bieden.

 

Vitamine B12: de vitamine B-groep is van vitaal belang voor het proces in je lichaam dat koolhydraten, eiwitten en vet omzet in bruikbare energie. Misschien is vitamine B12 wel het nuttigst voor het optimaliseren van je hersenen. Deze specifieke vitamine helpt, wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt, bij het verbeteren van de aanmaak van S-adenosyl-methionine – een essentieel aminozuur dat belangrijk is voor de concentratie en de focus.

 

L-Tyrosine: L-Tyrosine kan helpen om zowel de alertheid bij slaapgebrek te vergroten, als ook de hoge stressniveaus te beperken. Dit supplement helpt tijdens tijden van normale vermoeidheid fundamenteel bij het ontwikkelen van het mentaal functioneren, het geheugen en de aandacht. Het is bij vermoeide studenten zowel populair als krachtig gebleken.

 

Ben je op zoek naar één supplement die dit allemaal bevat? Bekijk Blokpil.nl voor ons alle voedingsstoffen die je nodig hebt voor je brein. Dit populaire supplement stimuleert het geheugen, de focus en de mentale energie. Klik hier voor meer informatie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *