Een wereld zonder media is niet meer van deze tijd. We gebruiken volop media, of het nu gaat om televisie, de radio of om het internet. Ook sociale media is helemaal van nu. Hierbij kun je gebruik maken van Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat en meer. Dankzij sociale media houd jij je vrienden en familie op de hoogte van wat je doet in je leven. De een is een stuk actiever dan de ander, maar dit maakt niets uit. Jij bepaalt zelf hoe actief je bent en wat je wilt delen met anderen. Het makkelijke is dat je niet iedereen op de hoogte hoeft te brengen van iets. Je kunt het gewoon delen op sociale media, waarna dit gelezen wordt door jouw vrienden en familie. Ideaal! De wereld wordt op deze manier een stuk kleiner. In tegenstelling tot vroeger, hoef je niet meer langs iemand om iets te delen met de ander. Je hebt hiervoor nu het internet dat je kunt gebruiken om informatie te delen. Je kunt er ook voor kiezen om een eigen website op te zetten om dingen te delen. Denk aan een website voor je eigen bedrijf waarop je kunt zetten wat jullie precies doen, wat de kosten zijn en wanneer jullie geopend zijn. We gebruiken het internet steeds meer en er zijn nog maar weinig mensen die niet in het bezit zijn van een smartphone, computer, laptop of tablet. Je kunt zelfs onderweg in de trein, bus of zelfs in het vliegtuig gebruik maken van internet om alles te delen.

Het nieuws
Wat ook altijd volop gedeeld wordt, is het nieuws. Dit kan gedaan worden op verschillende manieren. Je kunt denken aan het internet, waarbij je vaak meteen up-to-date bent van het laatste nieuws. Verder is er nog de televisie waarnaar je in de avond kunt kijken waarbij het nieuws van vandaag gedeeld wordt door een nieuwslezer. Ook de radio is een goede manier om op de hoogte te zijn van de laatste gebeurtenissen in de wereld. Het nieuws vandaag weet je binnen no time tegenwoordig, hoe handig is dat? Ook nieuws in jouw omgeving, oftewel regio nieuws, kun je altijd gewoon zo terugvinden.

Wie zijn wij?
Het nieuws wordt gedeeld via nieuws NOS of nieuws RTL, maar wist je dat je ook bij ons op de hoogte blijft van al het nieuws vandaag? Wij schrijven interessante blogs met alles rondom het laatste nieuws. Of het dan gaat om het weer voor aankomende week, een schietpartij in een bepaalde stad of om hoe het eraan toe gaat in een varkensslachterij: alles is mogelijk. Het boeiende aan onze blogs is dat het altijd weer wat anders is. Het is nieuws dat je niet aan je voorbij kunt laten gaan en jouw aandacht zal grijpen. Wil jij dus geen moment meer missen? Lees dan zeker onze blogs over media en natuurlijk het nieuws!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *