Televisie

MediaMarkt, ik ben toch niet gek?! MediaMarkt is een van de grootste elektronicawinkels in Nederland en dat kun je zien aan het grote assortiment met verschillende televisies van verschillende merken. Er is ook vaak een leuke tv-aanbieding bij MediaMarkt.

Hoe ziet het TV assortiment van MediaMarkt eruit?

Zoals we net schreven is MediaMarkt een van de grotere elektronica zaken in Nederland. In het assortiment op het gebied van televisies zitten onder andere merken als Philips, Samsung, LG, Sonos, Toshiba, Panasonic en Hitachi. Naast de merken kun je kiezen uit verschillende soorten televisies. Denk hierbij aan Smart tv’s, Oled, Qled, Led, HDR en digitale ontvangers.

Wat kost een TV bij MediaMarkt?

De prijzen kunnen erg verschillen. Maar om een indicatie te geven, de duurste tv kost €19.999 euro en de goedkoopste televisie kost €129 euro. Maar de meest gekochte televisie is een haarscherpe 4K televisie van €699,- euro. De prijs is afhankelijk van het soort televisie dat je koopt. Verschillende maatstaven zijn de beeldkwaliteit, de grootte van de TV en of de TV een Smart TV is of juist niet.

Welke extra opties zijn er mogelijk bij MediaMarkt

Een aantal extra opties waar je uit kunt kiezen bij het uitzoeken van je nieuwe televisie zijn de beeldfrequentie, HDR, en kleur van je TV. Ook kun je kiezen om Ambilight op je televisie te kopen. Daarnaast kun je ervoor kiezen hoe energie efficiënt je TV is en hoe lang de levertijd mag zijn.

Wat voor televisie kies je als Gamer?

Als gamer wil je genieten van de beste kwaliteit die je console aankan. Met de nieuwe consoles van Xbox en Playstation, is de kans groot dat je games een 4K resolutie ondersteunen. Super gaaf dus als je TV dat ook ondersteund. Eindelijk de beste kwaliteit en je game lijkt alsof het zich afspeelt in een film!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *