Oranje taxi service, rijdt veel van Rotterdam naar Schiphol met de taxi. Daarnaast leveren zij service, waar andere taxidiensten tekort schieten. Mocht jij net van een luchthaven afkomen en moet je gelijk door naar een belangrijke vergadering? Dan kan je bij deze service al terecht als jij bij de bagageband aan het wachten bent op je koffer, de chauffeurs houden namelijk je vlucht in de gaten. Dit scheelt tijd voor jou en de taxichauffeur.

 

Comfort

Daarnaast zijn alle chauffeurs vriendelijk en bieden ze jou de juiste service, zo wordt je koffer in de kofferbak gelegd en de deur wordt voor je opengehouden. Je wordt van alle gemakken voorzien door de comfortabele bekleding in de auto en de mogelijkheid tot airconditioning. Daarnaast maak je een stijlvolle entree en zijn er vastgestelde tarieven, zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om met grote groepen te reizen. Dit voorkomt hoge kosten, want je hoeft niet twee taxi’s te bestellen.

 

Kleding maakt de man en vrouw!

Naast betrouwbaar vervoer, wil jij natuurlijk zo goed mogelijk overkomen. Of je nu een sollicitatiegesprek hebt, een presentatie geeft aan het hele bedrijf of op een maandagmorgen naar je werk toe gaat: een stijlvolle en professionele outfit zorgt er al voor dat je serieus wordt genomen. Soms kan een beetje meer moeite in je uiterlijk voor een hoop verschil zorgen. Kijk goed naar je lichaamsbouw en probeer trends te mixen met je persoonlijke stijl. Verscheidene stoffen, kleuren en mooie details creëren de outfit die jou laat schitteren op de werkvloer!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *