Op deze website vinden wij het belangrijk om jou van alle nieuwtjes en weetjes op de hoogte te houden. Elke dag is er nieuws en wat er ook gebeurt; de wereld draait door. Ook ons bedrijfspand gaat al enkele jaren mee en heeft heel wat veranderingen gezien. Verschillende kleuren op de muur, nieuwe bureaustoelen, de verbouwing van ons kleine keukentje en ga zo maar door. Het enige wat er nog niet veranderd is, is de vloer. En menig mens weet, een vloer is na een aantal jaren toch echt aan vervanging toe. Krassen en vlekken hebben voor de nodige beschadiging gezorgd.

 

Waar begin je?

Toen wij eenmaal besloten een nieuwe vloer te nemen, kwamen wij op het web legio sites tegen met hetzelfde aanbod. Het is daarom lastig te kiezen. Wat is een normale prijs? Welke vloer past bij onze ruimte en is onderhoudsarm? Na enige tijd zoeken kwamen wij terecht op Martijn de Wit vloeren, een bedrijf wat gespecialiseerd is in het installeren en leveren van vloeren. Vanwege onze schaarse kennis over vloeren, maakten wij een afspraak met een adviseur. Alle voor- en nadelen kwamen aan bod. Zo kregen we inzicht over de prijzen en functies van elke vloersoort.

 

Functioneel en stijlvol

Door de adviseur werden wij geïntroduceerd met de PVC vloer. Deze vloer wordt door veel bedrijven al gebruikt, omdat er zoveel positieve functies aan zitten. Wij gaven als eis een onderhoudsarme vloer te willen. We zijn een druk bedrijf en huren geen schoonmakers in, omdat we zelf de handen uit de mouwen willen steken. Het fijne aan een PVC vloer is dat deze gemakkelijk is te onderhouden, duurzaam en waterbestendig is, en een natuurlijke look uitstraalt! Wij kozen deze vloer voornamelijk vanwege de waterbestendigheid, het regent immers vaak en er wordt af en toe wel eens met koffie/water gemorst. Succes met het vinden van een geschikte vloer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *